Kundomdömen

Hej!
Tack för snabb leverans av toppenprodukter! Så glad över att ni ”stylat” om hemsidan och gjort den mer, i mitt tycke, lättillgänglig.

Carina

 

"Den 12 december höll jag på att göra rent ugnen och när jag skulle resa mig lade jag vänstra handen ovanpå spisen - på en platta som jag hade råkat sätta på!! Spolade genast med kallvatten, vilket hjälpte lite grand. Så fort jag slutade spola kom en intensiv smärta, men jag fick tag på en flaska emuolja, som jag brukar använda till min psoriasis, och smorde rikligt. Oljan försvann in i huden på nolltid, efter 3-4 minuter började smärtan avta och försvann sedan mer och mer. Idag 13 december har jag ingen smärta alls, men handflatan ser lite torr ut. Fortsätter att smörja. Helt ofattbart!"

Anders

  

"Jag är mållös! Använder Royal Perfection Emuolja och Hand&Body Lotion mot min torra hud. Efter ca tre veckor blev huden lenare, slätare och framförallt fastare. Nu, efter två månader, ser hela min kropp yngre ut. Jag blev inte bara av med min torra hud utan jag fick också ett yngre utseende på köpet."

 Yvonne, 50+

 

"Vid kontroll av ringtrycket på min motorcykel råkade jag komma åt avgasröret med ovansidan av min högra hand. Eftersom jag hade kört en stund var detta utomordentligt varmt. Det medförde att jag fick en lättare brännskada bestående av två blåsor, ca 5-6 mm stora, samt ett område med rodnad och sveda. Två timmar senare när jag kom hem var svedan betydande och blåsorna något större, då masserade jag in emuolja. Svedan försvann nästan omedelbart och ca en timme senare var även blåsorna borta. Rodnaden försvann efter en vecka och nu syns inga spår efter brännskadan."

Stefan O.

 

 "Har provat emuolja på myggbett och brännsår, i bägge fallen med jättebra resultat. Klådan i myggbetten försvinner ganska snabbt och återkommer inte. Brände mig på armen och satte snabbt på emuolja. Till min förvåning uteblev blåsa och smärta."

Kerstin O.

 

"Jag är av naturen lyckligt begåvad med naturligt fet hy, vilket gör att jag som 58-åring fortfarande har en ungdomlig hy. Genom arv har jag fått mycket ytliga blodkärl på kinderna. Efter att ha läst om oljan i tidskriften Fitness, beslöt jag mig för att prova emuolja. Det var det bästa jag kunde gjort.

I början blev kinderna mycket rödare, men efter en tid blev det lugnare och jag kunde applicera flera gånger per dag, jag är inte så äppelkindad längre. Morgontröttheten runt ögonen lyfter oljan på en kvart. Mina begynnande "kråksparkar" är nästan borta och jag komplimenteras för min släta hy. Dessutom har oljan visat sig vara ett utmärkt "aftersun-komplement".

Yngsta dottern har lindrat sin acne väsentligt.

Två arbetskamrater, som jag tipsat om oljan, är också mycket nöjda med resultatet. Den ena med mycket torr hy och den andra med besvärliga hudutslag har nu använt oljan i tre veckor. Oljan visar sig dämpa eller ta bort svullnader och klåda på bara några dagar.

Tack för produkten, i mig har ni en levande reklampelare."

Lasse N.

 

Efter att ha testat allt jag kunde komma på blev jag till slut fin i hyn med emuolja! Och min man! Jag kan inte nog prisa oljan! Ni skulle ha sett hur jag såg ut!!! 

 Eva

 

Vad roligt att ni fortsätter med EMU-produkterna! Jag har haft kontakt med Keba i runt 15 år och EMU-produkterna är fantastiskt bra för min Rosacea.
Flera av mina vänner har också börjat använda den + min son har använt den sen tonåren (med allt vad det innebär för huden i ansiktet).

Har haft förmånen att besöka Australien då jag har vänner där. Otroligt hur stor EMU-oljan är där. Hittade massor med EMU-produkter.

Hoppas det går bra för er och jag kommer fortsätta rekommendera er!

Susanne